VVD Roadshow in Spier

maandag 30 oktober a.s.:

VVD Roadshow in Van der Valk Spier

28 oktober 2017

Van zaterdag 28 oktober tot dinsdag 7 november trekt een VVD Roadshow door het land. Tijdens die Roadshow kunnen de leden kennis maken met de nieuwe voorzitterskandidaten en kunnen zij kennis nemen van de het Regeerakkoord. Op maandag 30 oktober a.s. doet de Roadshow Hotel van der Valk in Spier aan. Leden kunnen zich opgeven via MijnVVD.

De kandidaten voor het VVD-Voorzitterschap zijn Christianne van der Wal (43) en Bram Cool (43). Christianne is wethouder in Harderwijk, woont in Hierden, is getrouwd en heeft 4 kinderen. Ze wil vooral het enthousiasme en de gedrevenheid weer terugbrengen in de partij. Haar persoonlijke website is www.christiannevanderwal.nl

Bram Cool is ondernemer, getrouwd, vader van 3 zoons en bestuurslid van het Netwerk Liberaal Groen. Hij wil vooral de VVD vergroenen en mede daardoor de partij meer toekomstgericht maken. Hij wil niet alleen meer leden, maar vooral ook een sterker ethisch kader. Zijn persoonlijke website is www.kiesbramvoorvernieuwing.nl

Tijdens de Roadshow worden beide kandidaten voorgesteld. Hoe zien Christianne en Bram de toekomst van onze partij? Wat willen zij bereiken als voorzitter van de VVD? Daarover gaan de kandidaten met elkaar in debat. Tijdens deze bijeenkomst kunnen leden alle vragen stellen aan de kandidaten over onderwerpen die zij belangrijk vinden.

Aansluitend gaat men in gesprek over het regeerakkoord. Na maanden van onderhandelen was het vorige week zover. De VVD is heel benieuwd wat de leden van het akkoord vinden. Het Regeerakkoord is na te lezen op de website van de VVD.