VVD GAAT SPEEDDATEN…..

27 februari 2018

De Provinciale VVD’s van Groningen en Friesland gaan actief op zoek naar talent. De RegioNoord heeft speciaal daarvoor een tweetal Scoutingscommissies in het leven geroepen. Beide Commissies kiezen voor de beproefde aanpak van de speeddate. Die worden per provincie 2 x per jaar georganiseerd. Op 10 maart a.s. start de Scoutingscommissie Friesland. Op 14 april gevolgd door de Scoutingscommissie Groningen.

Zo’n speeddate bestaat uit een tweetal korte, aaneengesloten gesprekken. Steeds met een helft van de commissie. Gevolgd door een kort gesprek met de andere helft. De gesprekken zijn laagdrempelig, respectvol en eerlijk. Maar bovenal: vertrouwelijk.

In de Scoutingscommissie Friesland hebben zitting: Lodewijk Zwierstra, Johan Krul, Jorine Janssen, Eric ter Keurs, en Tjeerd van Bekkum (voorzitter). De Commissieleden in de Scoutingscommissie Groningen zijn Jan Batelaan, Eric Jan Bennema, Betty de Boer, Joop Boertjens, Janneke Snijder en Liesbeth Kneppers (voorzitter).

De Friese speeddate op zaterdag 10 maart wordt van 10.00 tot 12.00 uur georganiseerd in De Pleats, Schoolstraat 82, Burgum. De Groninger speeddate op 14 april van 10.00 tot 12.00 uur in De Postwagen, Hoofdstraat53, Tolbert.