OPLEIDINGEN & TRAININGEN

Leden worden van harte uitgenodigd om zich binnen de VVD verder te ontwikkelen. Er zijn mogelijkheden te over. De opleidingen en trainingen zijn niet alleen zinvol en leerzaam, ze zijn vooral ook gezellig en goed voor het netwerken. Een prettige manier om uw liberale basis te verstevigen en andere VVD-ers te ontmoeten.

Aanmelden kan via het opleidingenportaal op mijn VVD. Of door contact op te nemen met Bestuurslid Jaap Boerema: Jaap.Boerema@gmail.com

Masterclass 2018 – 2019
Eind oktober start de Regio Noord met een nieuwe Masterclass. Kandidaten daarvoor kunnen zich tot en met 15 juni aanmelden. De Masterclass is bedoeld voor ambitieuze VVD-ers die zich verder willen ontwikkelen en voorbereiden op een actieve rol in de politiek. Aanmelden kan door een motivatiebrief met CV te schrijven naar Jaap.Boerema@gmail.com. Liefst voorzien van een lijst met al gevolgde (VV) trainingen.

Basistrainingen

Basistrainingen worden aangeboden in samenwerking met de Lokale Netwerken en de Haya van Someren, het opleidingsinstituut van de VVD. Tijdens zo’n basistraining krijgt u de kans zich verder te ontwikkelen. Zowel op inhoudelijke kennis als op praktische vaardigheden.

Masterclass

De Masterclass Regio Noord wordt ieder jaar georganiseerd. Om in aanmerking te komen dient u minstens 2 basistrainingen te hebben gevolgd. Waaronder in elk geval een module Liberalisme. Er is veel belangstelling, dus vindt vooraf een pittige selectieprocedure plaats.

Kadertraining

Na het volgen van de Masterclass bestaat de mogelijkheid om zich aan te melden voor de landelijke Kadertraining. Een voltooide Masterclass is hiervoor een voorwaarde. Ook hierbij is sprake van een selectieprocedure. Meer informatie hierover vindt u op mijn VVD.

Maatwerk trainingen

De ‘Haya’ biedt ook gelegenheid tot het samenstellen van maatwerktrainingen. Met een bestand van 70 ervaren trainers is er voor elke vraag wel een goed programma samen te stellen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Boerema: Jaap.Boerema@gmail.com

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen, tips of klachten? Neemt dan contact op met het bestuur.

Bestuur
Statuten &Huishoudelijk Regelement
Disclaimer

NIEUWSBRIEF

Overzicht van nieuwsbericht artikelen

Achtergrond en meningen

Overzicht artikelen

Archief


Aankomende evenementen

Geen evenementen


Agendapunt doorgeven

Naar volledige agenda