TON BAAS BURGEMEESTER AF


na 3 jaar waarneming

TON BAAS ZWAAIT AF ALS BURGEMEESTER

12 december 2017

RegioNoord-voorzitter Ton Baas was tot voor kort waarnemend Burgemeester in de Gemeente Midden-Drenthe. Speciaal binnengehaald om de verstoorde verhoudingen te verbeteren en probleemdossiers op te lossen. Het is gelukt, de taak zit erop. In afwachting van een nieuwe klus. Want aan de spreekwoordelijke geraniums is hij nog lang niet toe.

De waarneming zou aanvankelijk een half jaartje duren. Maar het werden er uiteindelijk 3. Nu dat de bestuurlijke rust in Midden-Drenthe is weergekeerd kan hij met een gerust hart het stokje overdragen. Na functies als Gedeputeerde, Statenlid en waarnemend Burgemeester rest hem nu nog slechts het Voorzitterschap van de RegioNoord. Een uitdagende klus, daar niet van. Maar van Ton Baas mag er nog wel een uitdaging bij.

Mits in de buurt. Want de geboren Groninger (Midwolda) is na werkzaamheden in Friesland (Gedeputeerde en waarnemend Burgemeester) en Drenthe (waarnemend Burgemeester) redelijk verknocht aan het Noorden. Zelf op zoek gaan zit er niet in. Liever wacht hij in alle rust op de dingen die komen gaan. Hij is beschikbaar. Typisch Ton Baas…..

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen, tips of klachten? Neemt dan contact op met het bestuur.

Bestuur
Statuten &Huishoudelijk Regelement
Disclaimer

NIEUWSBRIEF

Overzicht van nieuwsbericht artikelen

Achtergrond en meningen

Overzicht artikelen

Archief


Aankomende evenementen

Geen evenementen


Agendapunt doorgeven

Naar volledige agenda