STEF BLOK BIJ BRANCHEBORREL


BrancheBorrel over Woningcoöperaties

STEF BLOK BIJ LIBERAAL MAATSCHAPPELIJK MIDDENVELD

12 december 2017

Op dinsdag 16 januari a.s. organiseert het Thematisch Netwerk Liberaal Maatschappelijk Middenveld Noord (LiMM Noord) een speciale avond over de rol van het Maatschappelijk Middelveld bij Woningbouwcoöperaties. Speciaal voor die gelegenheid komt oud-minister Stef Blok naar de Borg Nienoord in Leek. Belangstellenden die aanwezig willen zijn kunnen zich melden bij secretariaat@limm-noord.nl

De rol van het Maatschappelijk Middenveld wordt steeds belangrijker. Bij een terugtredende Overheid wordt steeds meer aan publiek/private organisaties en instellingen overgelaten. Maar, dan moeten de ‘Checks and Balances’ wel op orde zijn. Het Thematisch Netwerk Liberaal maatschappelijk Middenveld probeert al jaren – met succes –liberalen benoemd te krijgen in het Middenveld. Een terrein dat van oudsher stevig in handen was van ’socialen en confessionelen’…..

Het Liberaal Maatschappelijk Middenveld Noord is een van de meest succesvolle Thematische Netwerken. Ze beschikt inmiddels over een eigen website (zie limm-noord.nl) en geven bijna wekelijks een eigen nieuwsbrief met geschikte vacatures uit. BrancheBorrels zijn een nieuw wapen in de strijd.

BrancheBorrels zijn gerichte thema-bijeenkomsten rondom een van de Branches in het Maatschappelijk Middelveld. Zoals naast Woningbouw ook Cultuur, Gezondheidszorg, Onderwijs, Welzijn, Milieu, Landbouw, Sport, Omroepen en Werkgelegenheid.

BrancheBorrel Woningbouw
met oud VVD-minister Stef Blok

datum : dinsdag 16 januari 2018
vanaf : 17.00 tot 19.30 uur
in : Grand Café Borg Nienoord
adres: : Nienoord 1, 9351 AC Leek

kosten : 35,- p.p.
opgave : secretariaat@limm-noord.nl

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen, tips of klachten? Neemt dan contact op met het bestuur.

Bestuur
Statuten &Huishoudelijk Regelement
Disclaimer

NIEUWSBRIEF

Overzicht van nieuwsbericht artikelen

Achtergrond en meningen

Overzicht artikelen

Archief


Aankomende evenementen

Geen evenementen


Agendapunt doorgeven

Naar volledige agenda