ROADSHOWS IN GRONINGEN

op zaterdag 10 februari en 10 en 17 maart

ROADSHOWS IN GRONINGEN

En nu de Gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart steeds dichterbij komen wordt er even een tandje bijgezet. De komende tijd staan er weer verschillende Roadshows op de rol. Zoals op zaterdag 10 februari, 10 maart en 17 maart. De teams bestaan naast kandidaten ook uit Statenleden en Tweede Kamerleden. Aangevuld met een vaste club.

Niet alleen om kiezers over de streep te trekken. Maar ook om met bewoners te praten over hun buurt. Dat levert nuttige input op voor de lokale VVD-fracties. Zo kan de VVD echt iets betekenen voor de kiezer. Daarbij is alle hulp nog steeds uiterst welkom. Dus wie mee wil moet even een mailtje sturen naar Campagnecoach Sabine: sabine.koebrugge@gmail.com