On the Road Again


met Special Guest?

On the Road Again

16 oktober 2017

Groningen heeft de smaak goed te pakken en de vaart er flink in. Dat moet ook, want op 22 november zijn er al de eerste Gemeenteraadsverkiezingen. Dus gaat op zaterdag 18 november opnieuw een CampagneTeam de Provincie in.

Op zaterdag 18 november trekt van 10.00 tot 17.00 uur weer een bont gezelschap door de Provincie. Om met bewoners in gesprek te gaan. Tot de neusvleugels gemotiveerde vrijwilligers met, naar het gerucht gaat, een niet nader genoemde ‘Special Guest’. Een bewezen succesformule, want onder de bezielende aanvoering van CampagneCoach Sabine Koebrugge werd de Provincie al eerder onveilig gemaakt.

Dat mag ook wel, want op 22 november zijn er in zowel Westerwolde (Bellingwedde en Vlagtwedde) als Midden-Groningen (Menterwolde, Slochteren en Hoogezand-Sappemeer) Herindelingsverkiezingen. Deze nieuw te vormen Gemeenten worden dus sowieso met een bezoek vereerd.

Zin om mee te gaan.? Campaining is leuker dan je denkt. En goed voor je humeur en je conditie! Opgeven kan bij CampagneCoach Sabine Koebrugge: sabine.koebrugge@gmail.com 

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen, tips of klachten? Neemt dan contact op met het bestuur.

Bestuur
Statuten &Huishoudelijk Regelement
Disclaimer

NIEUWSBRIEF

Overzicht van nieuwsbericht artikelen

Achtergrond en meningen

Overzicht artikelen

Archief


Aankomende evenementen

Geen evenementen


Agendapunt doorgeven

Naar volledige agenda