NIEUW INITIATIEF: ‘COALITIELULLEN’

samen met het CDJA, JD en Perspectief

NIEUW INITIATIEF: ‘COALITIELULLEN’

De heer Marc de Natris, voorzitter van de Koninklijke Vereniging van Marineofficieren, gaf deze avond een inleidende spreekbeurt. Waarna het debat tussen de jongerenorganisaties losbarstte. Het werd een interessante avond. Verder zullen wij in februari onze jaarlijkse Masterclass organiseren. Dit jaar staat de Masterclass in het teken van het onderwerp genetica.

Verschillende sprekers zullen op deze dag aan het woord komen om aspecten van genetica toe te lichten en vragen te beantwoorden. Wij hopen dat de Masterclass een goed beeld gaat geven aan onze leden over wat de technologische vooruitgangen op dit gebied betekenen voor de maatschappij.

Wij sluiten de maand af met een ‘actuele politieke quiz’. Deze quiz zal verzorgd worden door onze Commissie Actuele Politiek. Al om al, het bestuur van de JOVD Groningen kijkt erg uit naar de komende maand!