VVD op Proef

Voor slechts € 25,- één jaar lang lid van de VVD? Dat kan met het nieuwe VVD-proeflidmaatschap. Maak kennis met de VVD en vindt uit of het lidmaatschap iets voor u is. Het lidmaatschap stopt automatisch na 1 jaar. U zit nergens aan vast. U bepaalt zelf of u daarna lid wilt blijven.

Het Proeflidmaatschap is bedoeld om kennis te maken. Dus geldt niet als u eerder lid bent geweest. Of voor jongeren onder de 27 jaar. Want zij profiteren standaard van een laag tarief. Trouwens, jongeren kunnen ook kiezen voor het combilidmaatschap met de JOVD.

Waarom?

Betrokkenheid en steun van leden is van onschatbare waarde voor de VVD en ons land. Om Nederland liberaler te maken. Een Nederland waarin mensen hun eigen leven in vrijheid en in veiligheid kunnen inrichten. Een Nederland waarin we de vrijheid van anderen respecteren, omzien naar elkaar en de helpende hand uitsteken naar mensen die dat werkelijk nodig hebben.

Link (voor niet-links)

Vindt alles over inschrijven, voorwaarden, betalen en contributie op:
mijnvvd.nl/wordtlid
Vindt alles over de JOVD op:
jovd.nl

Voordelen

Het lidmaatschap van de VVD biedt nogal wat voordelen:

• Meepraten:

Bepaal mede de koers. Zowel lokaal, als provinciaal en landelijk. Praat mee en laat uw stem horen. Maar, let op: nieuwe leden krijgen pas na 6 maanden stemrecht;

• Aansluiten:

wordt lid van een Thematisch Netwerk dat aansluit bij uw interesse of passie. Praat mee over onderwerpen die u aan het hart gaan;

• Ontmoeten:

Vergoot uw netwerk, ontmoet gelijkgestemden en politici van nu en van later. Zowel landelijk als provinciaal en lokaal;

• Ontwikkelen:

Volg de politiek, krijg de achtergronden mee en wordt actief in de VVD. En neem deel aan de opleidingen;

• Krijgen:

Krijg toegang tot lokale, provinciale en landelijke VVD-evenementen. Krijg 8 keer per jaar het magazine Liber en iedere week de wekelijkse VVD-nieuwsbrief.