GEZOCHT: CAMPAGNE KANJERS

23 APRIL 2018

Verkiezingen? Dat betekent dat er weer campagnes gevoerd moeten worden. En daarvoor zijn opnieuw CampagneKanjers nodig: actieve leden die hun bijdrage willen leveren aan de campagnes. Maar ook leden die willen helpen met het opstellen van verkiezingsprogramma’s voor de Provinciale Staten en Waterschappen. Of die zitting willen nemen in een van de vele Commissies.

Er zijn talloze manier en om actief mee te helpen aan het succes van de VVD. Wie daar het nut en de noodzaak van inziet en de handen graag uit de mouwen wil steken, kan zich melden bij het Regiobestuur. Via secretaris@regionoord.vvd.nl<[/cs_text][/cs_column]

[/cs_row][/cs_section]

Terug naar nieuws overzicht[/x_feature_headline]