Friesland zoekt Talent met Speeddate

Op 11 november in de Pleats te Burgum

Friesland zoekt Talent met Speeddate

16 oktober 2017

De Friese Scoutingscommissie organiseert op 11 november a.s. opnieuw een Speeddate voor aanstormend VVD-talent. Van 10.00 tot 12.00 uur. De vrijplaats voor deze bijzondere ontmoetingen is de Pleats aan de Schoolstraat 82 in Burgum. Ieder talent is meer dan welkom.

Een Speeddate bestaat uit een tweetal aaneengesloten, korte gesprekken, steeds met de helft van de Scoutingscommissie. De gesprekken zijn laagdrempelig, respectvol, eerlijk en bovenal vertrouwelijk. Het doel van de Scoutingscommissie is, om actief VVD-talent beter te begeleiden. Maar ook om ondersteuning te verlenen bij het zoeken naar en vinden van nieuw talent voor de VVD.

De Scoutingscommissie ondersteunt het Regiobestuur, de Gedeputeerde, Statenleden, Bestuursleden van de diverse Netwerken en de VVD-vertegenwoordiging in het Waterschap. Maar de Commissie richt zich toch vooral op het vinden van nieuw talent. Dat doen zij met een actief zoekbeleid. Deze Speeddates worden 2 x per jaar georganiseerd.

En, als het even kan, met behulp van VVD-leden. Want weet u iemand die uit het juiste liberale (hard)hout is gesneden? Zelf geen ambities, maar u kent wel iemand die iets moois voor de VVD kan betekenen? De Commissie houdt zich aanbevolen.

Geef even een seintje: secretaris@regionoord.vvd.nl