DE DO’S EN DE DON’TS VAN HET CANVASSEN

méér dan belletje trekken

DE DO’S EN DE DON’TS VAN HET CANVASSEN

Om in de campagnestrijd goed beslagen ten ijs te komen is deze cursus opgezet. Om te helpen met tips en tricks, de do’s en de don’ts. Bestemd voor al onze leden in Groningen, Friesland en Drenthe die betrokken zijn bij het campagne-voeren. Dus niet alleen voor campagneleiders, maar ook voor raadsleden, bestuursleden en andere vrijwilligers. Zelfs Tweede Kamerleden doen het. En goed ook:

De cursus wordt gehouden op zaterdagochtend 10 februari, van 9:30 tot 12:30 uur. Locatie is Udinga Media, Eekhorstweg 31c, 7942KC Meppel. En over aanmeldingen gesproken: dat kan door een mailtje te sturen naar Jaap Boerema: Jaap.Boerema@gmail.com