CURSUS CANVASSEN

meer dan belletje trekken

DE DO’S EN DE DON’TS VAN HET CANVASSEN

10 februari 2018

Onderzoek en ervaring hebben uitgewezen, dat canvassen een van de meest effectieve manieren is om stemmen te winnen. Toch voelen de meesten van ons enige weerstand bij het langs de deuren gaan, belletje trekken en wildvreemden persoonlijk aanspreken.
Verklaarbaar, maar niet terecht. Wie het eenmaal door heeft, wil niet anders…..

Om in de campagnestrijd goed beslagen ten ijs te komen is deze cursus opgezet. Om te helpen met tips en tricks, de do’s en de don’ts. Bestemd voor al onze leden in Groningen, Friesland en Drenthe die betrokken zijn bij het campagne-voeren. Dus niet alleen voor campagneleiders, maar ook voor raadsleden, bestuursleden en andere vrijwilligers. Zelfs Tweede Kamerleden doen het. En goed ook:

De cursus wordt gehouden op zaterdagochtend 10 februari, van 9:30 tot 12:30 uur. Locatie is (nog) niet bekend. Dat is ook afhankelijk van het aantal aanmeldingen. En over aanmeldingen gesproken: dat kan door een mailtje te sturen naar Jaap Boerema: Jaap.Boerema@gmail.com